KATEDRA

nyelviskola Győr

Őszi nyelvtanfolyamok

Beiratkozás: október 17-ig

Kedvezmények, garanciák:

 • 20 000 Ft kedvezmény 90 órás tanfolyamainkra, 10% kedvezmény minden más tanfolyamunkra október 17-ig egyben fizetve.

 • Egyben fizetési kedvezmény: Jelentkezéskor 1 hónapnál hosszabb tanfolyam esetén egy havi tandíjat kell befizess, vagy választásod szerint a teljes díjat, ha szeretnéd igénybe venni egyben fizetési kedvezményünket (5%). Az 1 hónapos tanfolyamokat vagy akciósként jelölt díjakat a teljes tanfolyamra, egy összegben, jelentkezéskor kell befizetni.

 • Kedvezmény a tankönyvre: Ha jelentkezéskor megveszed a tankönyvet is, 5% kedvezményt kapsz!

 • Törzsvásárlói kedvezmény: A 2. és 3. tanfolyamodra 5%, a 4. tanfolyamtól 10% a kedvezményed, ha legalább 2 héttel a tanfolyam kezdés hete előtt jelentkezel

 • Pénz visszatérítési garancia: Visszatérítjük a befizetett tandíjat, ha esetleg létszámhiány miatt nem induló a kiválasztott tanfolyam, vagy ha az első órán elégedetlen vagy oktatód munkájával.

 • Kedvezmények összevonhatósága: Tandíj kedvezményeket nem lehet összevonni! Az akciós ár alkalmazása esetében további kedvezmény nem adható!

Már a KATEDRA kecskeméti iskolájában is gyűjthetsz és beválthatsz SuperShop pontokat!

Pontgyűjtés: minden befejezett 100 Ft vásárlási összeg után 1 pontot írunk jóvá kártyádon, a Katedra győri központjában befizetett összeg után.

Pontbeváltás: minden beváltott pont 1 Ft-ot ér.

A pontgyüjtés és pontbeváltás a nyelvvizsgákra nem vonatkozik.

+ 8 jó dolog, amiért nem kell fizetned!

 1. Ingyenes szintfelmérés: Jelentkezéskor felmérjük a nyelvtudásodat, hogy a Neked megfelelő szintű képzést kezdhesd meg.
 2. Ingyenes képzési tanácsadás: Segítünk eldönteni, melyik lenne a számodra leginkább megfelelő tanfolyam.
 3. Ingyenes szótanító alkalmazást tölthetsz le magadnak: Leckékre bontva 0-24 órában rendelkezésedre áll a tanfolyamod szóanyaga (általános angol A1-B2, német A1-B1 szintig)! Tableten, okostelefonon gyakorolhatsz, amikor csak akarsz!  
 4. Ingyenes online szókincsfejlesztő: Iratkozz fel ingyenes szókincsfejlesztőnkre honlapunkon!
 5. Nyelvvizsga garancia: Iratkozz be nyelvvizsga előkészítő tanfolyamunkra és garantáljuk, hogy sikerülni fog a nyelvvizsga. Ha a tanfolyam után nem  sikerül a nyelvvizsgád, addig ismételheted ingyen a tanfolyamot, ameddig sikeres nem leszel!
 6. Ingyenes tanulástechnikai tréningen vehetsz részt: a tréning segítségével megtanulhatod, hogyan teheted hatékonyabbá a nyelvtanulásodat
 7. Ingyenes nyelvvizsga tanácsadás: ha már a nyelvvizsga szintjéhez közeledik nyelvtudásod, érdemes átgondolni, melyik vizsgára szeretnél felkészülni. A vizsgarendszerekben jártas felkészítőink örömmel adnak tanácsot a megfelelő vizsga kiválasztásához!
 8. Ingyenes képzést záró tanúsítvány akár 3 nyelven: A tanfolyamzáró tanúsítványt idegen nyelven (angol és/vagy német) is kérheted!

+1 A Te befizetésed 25 rászoruló nagycsaládos fiatal nyelvtanulását is támogatja a Katedra Nyelviskola 20 millió forint értékű társadalmi felelősségvállalás programja keretében!

Mikor érdemes beiratkozni?

A meghirdetett beiratkozási időszakban, mert

 • ilyenkor van írásbeli és szóbeli szintfelmérés is, így ek­kor lehetsz a legbiztosabb abban, hogy a számodra legmegfelelőbb szintre kerülsz
 • a teljes meghirdetett választékra jelentkezhetsz, így a számodra legkedvezőbb helyszínt és időbeosztást választhatod ki

A pótbeiratkozási időszakban

 • már csak az üresen maradt helyekre tudsz jelentkezni, ami lényegesen kisebb választékot jelent
 • csak írásbeli szintfelmérésre van mód
 • csak listaáron tudsz beiratkozni a tanfolyamokra

Kapcsolat

 • 9022 Győr, Vörösmarty utca 9-11.
  +36 (1) 7000-137 / 399 mellék
  Telefonos ügyfélszolgálat: h-p: 10-18h. Személyes ügyfélszolgálat, beiratkozás: h-sze-p: 14-18 óra, k-cs: 10-14 óra
 • -
 • -

Kövess minket

Vélemények

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.

"Azért választottam a Katedrát nyelvtanuláshoz, mert fejlődni szerettem volna, s a magántanárok nem feltétlen tudnak kifejezetten a TELC nyelvvizsgára felkészíteni.

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.

"Nagyon meg vagyok elégedve a Katedra iskolával. Az Interneten, a honlapon megfelelő a tájékoztatás. Az e-mail címemre folyamatosan kapom az információkat.

Orosz nyelvi képzésen vettem részt a Katedra Nyelviskolában. Minden szempontból tökéletesen meg voltam elégedve az Iskolával. Rugalmas időbeosztás, felkészült oktató, gyors ügyintézés.

"Teljesen kezdőként nagyon megnyugtató jó közösségben tanulni. A felkészült tanárnő jó előadó készsége sokat segít az idegen nyelv elsajátításában.

"Azért választottam a Katedrát, mert kedvező ajánlatokat kínált, és a testvérem is itt tanult. Nagymértékben hozzájárul nyelvtudásom fejlődéséhez, jó a közösség és a tanárok.

„Minden ember számára fontos lehet az idegen nyelv tanulása. Úgy érzem a Katedra Nyelviskolában kitűnő munka folyik. A légkör barátságos, a tanárok jól képzettek.

"Nagyon jó a tanár, kellemes a légkör és színvonalas az oktatás. Sokat fejlődtem."