KATEDRA

nyelviskola Győr

AKCIÓ!

Szuperintenzív nyelvtanfolyamok VIII. 14-től

Pörgesd fel a nyelvtudásod augusztusi angol és német tanfolyamainkon! Villámgyors haladás, szuper ár: 50 óra 2 hét alatt, mindössze 24 990 Ft-ért! Használd ki a lehetőséget, jelentkezz most! Az alábbi tanfolyamaink indulnak:

Nyelv és szint

Csoport

Napok

heti óraszám

Órák időpontjai

Tanfolyam óraszáma

Ár

Akciós ár (turnus kezdés előtti hét hétfőig)

Angol kezdő, A1.3.,

Német kezdő, A2.1.

SILVER

H, K, Sze, Cs, P

5x5

8.30-12.45h

50

29990

24990

Angol A2.2., B1.3., B2.4.,

Német B1.1., B2.1.

SILVER

H, K, Sze, Cs, P

5x5

13.00-17.15h

50

29990

24990

 

Kapcsolat

  • 9022 Győr, Vörösmarty utca 9-11.
    +36 (1) 7000-137 / 399 mellék
    Telefonos ügyfélszolgálat: h-p: 10-18h. Személyes ügyfélszolgálat, beiratkozás: h-sze-p: 14-18 óra, k-cs: 10-14 óra
  • -
  • -

Kövess minket

Vélemények

„Manapság elengedhetetlen, hogy beszéljünk legalább egy idegen nyelvet. Ha ilyen céljaid eléréséhez színvonalas oktatást, ugyanakkor kellemes légkört szeretnél, akkor a KATEDRA a neked való hely.

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.

"A kis létszámú csoportokban könnyű a tanulás, és az óra pörgős, nem unatkozom, és tudunk beszélni. Szerintem a Katedra egy nagyon jó hely, ahol még a tanulás is élvezetes és sose unalmas.

"Azért választottam a Katedrát nyelvtanuláshoz, mert fejlődni szerettem volna, s a magántanárok nem feltétlen tudnak kifejezetten a TELC nyelvvizsgára felkészíteni.

"Nagyon jó a tanár, kellemes a légkör és színvonalas az oktatás. Sokat fejlődtem."

"Nagyon kellemes volt a légkör, odafigyeltek rám, nyelvtanáromat is csak dicsérni tudom.

„Minden ember számára fontos lehet az idegen nyelv tanulása. Úgy érzem a Katedra Nyelviskolában kitűnő munka folyik. A légkör barátságos, a tanárok jól képzettek.

"Azért választottam a Katedrát, mert kedvező ajánlatokat kínált, és a testvérem is itt tanult. Nagymértékben hozzájárul nyelvtudásom fejlődéséhez, jó a közösség és a tanárok.

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

"Azért a Katedrát választottam, mert a lakóhelyemhez közel, jól megközelithető helyen van és jó a hírneve. Valóban jók a tanárok, és az árak is.